preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

 
Croatian Makers liga

Školska godina 2016./2017.

12.3.2017.

Učenici naše škole uspješno su izvršili zadatak u 3. kolu Croatian Makers lige. Zadatak je bio grupno osmisliti programe i suradnju 3 robota na rješenju postavljenog zadatka. Grupa se sastojala od sljedećih članova: Matija Hegedić, David Klimpak, Paula Hadrović, Donat Modrić, Emanuel Klimpak i Leonardo Kuzmić.

Naš uradak možete vidjeti ovdje:

https://vimeo.com/207905402

 

14.12.2016.

Učenici naše škole sudjelovali su 14.12.2016. u regionalnom natjecanju iz robotike. Natjecanje se održavalo u obliku fizičkog kola u OŠ Konjščina. Sudionici fizičkog kola osim naše škole i domaćina bili su: OŠ Belec, OŠ Podrute, OŠ Bedenica, OŠ Zlatar Bistrica, OŠ Vladimir Nazor Budinščina, OŠ Franje Horvata Kiša i OŠ Mače.

Timovi su bili sastavljeni od četiri učenika i mentora iz svake škole, a svaki natjecatelj je donio svog robota koji je već bio isprogramiran za unaprijed zadani zadatak.

Naša je ekipa bila u sastavu: Matija Hegedić (8. razred), David Klimpak (8. razred), Emanuel Klimpak (6.razred), Leonardo Kuzmić (6. razred) i mentor Tomislav Vertuš, učitelj informatike.

Svi mentori ekipa prijavljenih na 2. kolo bili su u ocjenjivačkim povjerenstvima i ocjenjivali su ekipe na samom natjecanju.

Domaćini su se potrudili napraviti što bolji ugođaj i atmosferu za natjecatelje i mentore. Djeca su se međusobno družila i razmjenjivala iskustva.

Zaključak regionalnog natjecanja Croatian Makers lige je da jedva čekamo slijedeće kolo!

 

Pohvalnice

Svi članovi mlađe i starije dobne skupine Croatian Makers lige dobili su kao nagradu za sudjelovanje prigodne pohvalnice.
preskoči na navigaciju