preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Osnivačka Skupština DND Visoko održana je dana 28.08.2008.godine te je jednoglasno  donijela odluku o osnivanju Društva „ Naša djeca“ Visoko.

 

Društvo "NAŠA DJECA" Visoko je nevladina, neprofitna, dragovoljna udruga građana koja se bavi osmišljavanjem slobodnog vremena djece predškolske i školske dobi.

 

Cjelokupna programska aktivnost DND Visoko temelji se na odredbama Konvencije UN o pravima djeteta, te na željama, interesima i potrebama djece i roditelja.

 

Cilj DND Visoko je:

-  poticanje i vođenje aktivnosti s djecom u njihovom   slobodnom vremenu, na temelju interesa i želja djece,

-  promicanje i ostvarivanje prava svakog djeteta,

-  pružanje podrške roditeljima u razvoju i odgoju djece,   od rođenja do završetka osnovnog školovanja.

Članovi  DND Visoko za ostvarivanje ciljeva udruge daruju djeci veliki dio svog vremena, stručnog znanja i životnog iskustva, svoju podršku i pomoć punu pažnje i ljubavi.

 

Kada postanemo svjesni činjenice da je djetinjstvo najljepši dio života, već smo stari ljudi.Stoga se trudite i budite optimistični te omogućite djeci da uživaju u najljepšem životnom razdoblju. Smijehom pokažite da se mnogi problemi uz radost lakše rješavaju. Saslušajte dijete bez predrasuda kako bi ono otvoreno izrazilo svoje emocije. Za razvoj samopouzdanja i motivacije potičite njegova pozitivna ponašanja. Uvijek gledajte što je dobro u vašem djetetu. Vjerujte da može nešto dobro učiniti i prije nego li je to učinilo.

            I što je najvažnije, uživajte u svakom detalju, u lijepu sunčanom danu, zajedničkoj šetnji i ljepoti prirode, jer neki su trenuci nepovratni.

 

"Najveći čovjek uvijek ostaje dijete." -Goethe

 

 
preskoči na navigaciju