preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Biskupijsko natjecanje iz vjeronauka

Naša ekipa na biskupijskom vjeronaučnom natjecanju  u Bjelovaru osvojila odlično treće mjesto.


OSVOJENO 3. MJESTO U BJELOVARU!

 U petak, 9. ožujka 2018.g. održana je druga razina natjecanja iz vjeronauka za osnovne škole Bjelovarsko – Križevačke biskupije u prostorijama biskupije u Bjelovaru. Natjecanje je održano između pet osnovnih škola koje su bile najuspješnije po broju bodova na prvoj razini natjecanja održanoj 31. siječnja 2018.g. u isto vijeme u Vrbovcu, Križevcima i Bjelovaru.

  Naša ekipa osvojila je treće mjesto i na tome im od srca čestitamo!!! Prvo mjesto osvojila je OŠ Bisag, drugo mjesto OŠ Sidonije Rubido Erdödy, četvrto mjesto OŠ Veliki Grđevac i petoplasirana je bila II. OŠ Vrbovec. Naziv ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade je „Kršćani na putu dijaloga“, a tema natjecanja povezana je sa 500-tom obljetnicom nastanka protestantizma odn. reformacije, koju je 1517.g. započeo njemački redovnik Martin Luther.

  Ovogodišnju natjecateljsku ekipu sačinjavale su:

1. Viktorija Pavliček (7.r)

2. Magdalena Kozak (8.r)

3. Valentina Kuzmić (8.r)

4. Anita Platnjak (8.r)

  Učenice su našu školu predstavile u najboljem mogućem svjetlu, u učenje i pripremu su, zajedno sa svojom vjeroučiteljicom Kristinom Kožić, uložile puno truda, ljubavi i vremena da bi se pripremile za natjecanje i ovim putem ih pohvaljujemo. Naučile su i ono najvažnije, a to je da se trud uvijek isplati i bude nagrađen. Tako su u biskupiji na dar primile lijepu i vrijednu knjigu i vratile se kući sa lijepim uspomenama, stekavši nova iskustva i nove prijatelje. Slijedeće godine želimo im još bolji plasman i puno uspjeha!

 

                                  Vjeroučiteljica Kristina KožićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tibor Martan   datum: 16. 3. 2018.
preskoči na navigaciju