preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Vjeronaučna ekipa na ljetovanju


DRUGOPLASIRANA EKIPA S VJERONAUČNE OLIMPIJADE NA NAGRADNOM PUTOVANJU U NOVOM VINODOLSKOM!

            Bjelovarsko – Križevačka biskupija ove je školske godine nagradila osvajanje prvog i drugog mjesta na biskupijskoj razini natjecanja iz vjeronauka lijepim nagradnim putovanjem odn. boravkom u Novom Vinodolskom od 19. do 24. lipnja 2017.g. Ekipa koju su činile Petra Pomper, Anita Platnjak, Magdalena Kozak i Valentina Kuzmić sa svojom su mentoricom vjeroučiteljicom Kristinom Kožić, te sa ekipom iz Bisaga i bjelovarskom srednjoškolskom ekipom bili smješteni u Odmaralištu grada Bjelovara.

 

            Naš boravak na moru obilježilo je lijepo vrijeme, prekrasni trenutci druženja i sklopljena nova prijateljstva. U petak, 23. lipnja, na blagdan Srca Isusova zahvalili smo Bogu na svetoj misi u crkvi sv. Filipa i Jakova na svim primljenim darovima, ali smo molili i za sve naše dobročinitelje.

            Stoga se zahvaljujemo našem biskupu msgr. Vjekoslavu Huzjaku, predstojniku Ureda za vjeronauk u školi BK biskupije vlč. Mireku Hrvoiću i nadasve ljubaznom osoblju bjelovarskog odmarališta koji su nam omogućili da 6 dana doista uživamo u suncu, moru i zasluženom odmoru nakon zahtjevnih faza natjecanja. Zahvaljujemo se i našoj ravnateljici koja se uvijek brine za sve nas i potiče učenike da na natjecanjima daju sve od sebe.

            Nadamo se da će sve ovo biti poticaj zainteresiranim učenicima naše škole da shvate kako se marljivošću, upornošću i svakodnevnim učenjem i radom mogu napraviti velike stvari, te da se snovi mogu ostvariti... samo treba vjerovati!  

                                                                       Vjeroučiteljica: Kristina KožićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tibor Martan   datum: 5. 7. 2017.
preskoči na navigaciju