preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Kampanja za upis u prvi razred srednjih škola

U utorak, 25.4. bili smo po deveti puta  domaćin Kampanje za upis u prvi razred srednjih škola u školskoj godini 2017./2018. za  učenike i roditelje s južnog područja Varaždinske županije -  OŠ Bisag, OŠ Breznički Hum i našu školu. 


 

U uvodnom dijelu  okupljenima su se riječima dobrodošlice obratili načelnici Općine Visoko Dragutin Mateković i Općine Breznički Hum Zoran Hegedić. Uz riječi dobrodošlice, načelnici su se posebno obratili učenicima osmog razreda zaželjevši im uspješan završetak osnovnoškolskog obrazovanja i puno uspjeha prilikom upisa u željena srednjoškolska zanimanja. U ime Varaždinske županije nazočnima se obratila Valentina Šinjori. 
 
 
Vrijedne informacije o tome koja su zanimanja tražena na tržištu rada, mogućnostima sufinanciranja određenih programa, o čemu treba voditi računa prilikom upisa u obrtnička zanimanja i drugo, učenici i roditelji dobili su od predstavnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HGK – Županijske komore Varaždin te Obrtničke komore Varaždinske županije.
 

 

Kampanja za upis u prvi razred srednjih škola vrijedan je  projekt naše Županije jer učenici i roditelji na jednom mjestu mogu dobiti najvažnije informacije o svakoj pojedinoj školi s područja naše županije  i to od ravnatelja i profesora koji rade u školi.

 

 

Izlaganje predstavnika srednjih škola učenici i roditelji pozorno su pratili, a po završetku izlaganja na info pultovima zainteresirani su mogli postaviti pitanja vezana uz nedoumice oko upisa i podići  promotivne letke i brošure.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nada Horvat   datum: 26. 4. 2017.
preskoči na navigaciju