preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Vjeronaučna nadbiskupijska olimpijada

2. mjesto našoj  vjeronaučnoj ekipi !!!


 

U četvrtak, 2. ožujka. 2017. g. ekipa naše škole u sastavu: Leona Šturbek (6. r.), Magdalena Kozak i Anita Platnjak (7.r) te Petra Pomper (8.r) sudjelovala je na nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka u Bjelovaru. Tema ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade bila je „Misijsko djelovanje Crkve“.

Nakon međuškolske razine održane 8. veljače. 2017. g. u Vrbovcu, učenice su se drugim mjestom plasirale na nadbiskupijsku razinu natjecanja, na kojoj su također bile vrlo uspješne te su osvojile visoko drugo mjesto u ukupnom poretku škola s područja Bjelovara, Križevaca i Vrbovca. Zajedno sa svojom mentoricom Kristinom Kožić i ostalim ekipama iz drugih škola posjetile su sjedište biskupije u Bjelovaru – katedralu sv. Terezije Avilske.

Na kraju natjecanja podijeljene su im uspomene na sudjelovanje i prigodni pokloni.

Cijelo vrijeme natjecanja među svim sudionicima i mentorima bio je prisutan kršćanski duh, što se najviše vidjelo u zajedničkoj molitvi na početku i na kraju natjecanja, kao i u iskrenim čestitkama i radosti radi postignutog rezultata svih sudionika bez obzira na konačni poredak.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tibor Martan   datum: 3. 3. 2017.
preskoči na navigaciju