preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Dan Univerzalne sportske škole

Naši mali sportaši pod vodstvom svog mentora, učitelja tjelesne i zdravstvene kulture Janka Gušića, sudjelovali su u sportskim aktivnostima organiziranim povodom proslave desetgodišnjice Univerzalne sportske škole u Areni Varaždin.


Već nekoliko godina naša je škola dio porodice škola u kojima se provodi Univerzalna sportska škola. Program Univerzalne sportske škole  provodi se desetu godinu, a kao program Hrvatskog školskog sportskog saveza na nacionalnoj razini pokrenut je tijekom 2007. godine. Univerzalna sportska škola namijenjena je učenicima od prvoga do četvrtog razreda osnovne škole, a cilj programa je uključivanje najmlađih učenika u sportske aktivnosti. Univerzalna sportska škola potpuno je besplatna za učenike, a program  se provodi dva puta tjedno po 45 minuta tijekom cijele školske godine.

Svečana proslava 10-godišnjeg uspješnog djelovanja organizirana je u Areni Varaždin, a na proslavi su sudjelovali i naši najbolji mali sportaši i to: David Lončar, Valentino Kračić, Nikola Piskač, Martina Petrinjak, Matija Miklečić, Emanuel Geček, Leon Kos, Antonio Kračić, Monika Miklečić i David Geček.

Mladi sportaši vratili su se iz Varaždina s lijepim uspomenama, priznanjima i medaljama, potvrdivši da je bavljenje sportom najbolji način provođenja slobodnog vremena.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nada Horvat   datum: 17. 12. 2016.
preskoči na navigaciju