preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Vježba evakuacije i spašavanja

U zgradi Osnovne škole Visoko   u petak, 30.  rujna 2016. godine održana je vježba evakuacije i spašavanja. Vježba je provedena sukladno Planu evakuacije i spašavanja kao i Zakonu o zaštiti od požara.


Nakon simulacije požara,  znakom uzbune označena je opasnost te se pristupilo vježbi evakuacije  učenika i djelatnika iz školske zgrade.

 Vrlo brzo, nakon dojave o požaru,   vatrogasna postrojba  izvršila je pregled zgade .

Nakon što je utvrđeno da su svi učenici i djelatnici napustili školsku zgradu, pristupilo se gašenju požara.

Po završetku uspješno provedene vježbe, djelatnici JVP  upoznali su učenike i djelatnike s  vatrogasnom opremom  kao i s načinom  gašenja požara što je izazvalo velik interes učenika.

Po završetku uspješno odrađene vježbe uslijedilo je zajedničko fotografiranje.

Vježbom je rukovodio  zapovjednik DVD-a Visoko i zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Visoko Ljubomir Pomper pod čijim  zapovijedanjem  su  članovi  Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Općine Visoko  Božidar Kuzmić, Marijan Marenčić, Josip Kušić,  Božidar Babok,  Luka Pomper,  Dario Havojić,  Mihael Mateković, Antun Gustav Kos, Mario Klanfar i Stjepan Miklečić  odlično odradili vježbu. Zahvaljujemo našim vatrogascima, članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava, na suradnji u realizaciji vježbe evakuacije i spašavanja!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nada Horvat   datum: 10. 10. 2016.
preskoči na navigaciju